diumenge, 7 de juny del 2009

Inscripcions - 2009

El diumenge 7 de juny, se celebrarà la V Cursa de Cantonigròs - Memorial Ramon Oliu.

Em ve molt de gust d’anunciar-vos que, enguany, aquesta prova forma part de les activitats organitzades per la nostra associació de Corredors.cat acordades en la darrera assemblea.

Per als que no ho sàpiguen, la cursa de Cantonigròs es fa cada any com un homenatge al desaparegut Ramon Oliu, creador de la primera marató popular que es va celebrar a Catalunya i a l'Estat, l’any 1978, a Palafrugell, i de la qual se’n va derivar tot el que coneixem avui en dia com el món popular del córrer.

La prova és de 10 quilòmetres. El recorregut és fa per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, el poble a prop de Vic on va néixer l’Oliu, i és caracteritza per ser eminentment popular i no competitiva.

Enguany hi haurà, com l’any passat, dues curses infantils: una de 800 metres i una altra de 2.500, abans de la prova dels 10 kms que començarà a les 10.

Les inscripcions per a totes les curses seran gratuïtes.

Detalls:

V Cursa de Cantonigròs - Memorial Ramon Oliu

Dia: diumenge 7 de juny de 2009
Lloc: Cantonigròs
Distància: 10 quilòmetres
Hora sortida: 10.00
Curses infantils: 800 metres per a nens i nenes de 9 o menys anys (sortida a les 9,15)
2.500 metres per a nens i nenes de 10 a 14 anys (sortida a les 9,30)
Caire de totes les curses: No competitives
Inscripcions: Gratuïtes
Recollida de dorsals: Abans de la cursa, en el lloc de la sortida (Camp de futbol)
Premis: No.
Avituallaments: Qm.5 i arribada. (Infantils: arribada)
Vestuari i Dutxes: Camp de futbol
Guarderia: Servei gratuït per facilitar que els pares corrin la cursa de 10 kms
Pàrquing: A dojo
Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa. Gentilesa de "Can Colom".